torsdag 23. februar 2012

Soppstuing og gratinert broccoli

Fikk forespørsel på oppskrift på soppstuing og gratinert broccoli, så her kommer disse. DEILIG til biff.

Soppstuing

Kutt champinong og stek den med litt smør. Ha på godt med salt og pepper og hell over fløte. La dette stå og putre til fløten og tykk og god. Server. Kan det bli enklere enn det tro?


Gratinert broccoli

Kutt broccolien i passe store buketter og kok de halvferdige (ca 4 min). Skyll de så i kaldt vann så du stopper kokeprosessen. Tvinn spekeskinke rundt og legg det i en form. Strø så over ost og sett forma i ovnen på 200 grader til osten er smeltet og lys gyllen.

Fiks ferdig. Dette er veldig enkle, men utrolig gode tilbehør. Skal prøve å få tatt noen flere bilder på lørdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar